Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Σώματος – Mediskin

Ενέσιμες Μεσοθεραπείες Σώματος

Eνέσιμη Μεσοθεραπεία Αδυνατίσματος

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Η Μεσοθεραπεία σώματος  είναι μια μέθοδος  που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εντοπισμένων αποθέσεων λίπους στο σώμα. Ενδείκνυται για τοπική λιποδιάλυση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος αισθητά και κάνει λιπογλυπτική.

Τεχνολογία:

Η μέθοδος συνίσταται στην υποδόρια έγχυση συνδυασμού φαρμακευτικών ουσιών και  φυτικών σκευασμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος.

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Η ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ αν συνδυαστεί με Endermologie ή RF ή LIPOTHERM προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών-θεραπεία 45΄ ανά 10 ημέρες.

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Η φόρμουλα που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους περιέχει ουσίες που έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους Το mesohyal CARNITINE  είναι ένα διάλυμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνδυάζει την Καρνιτίνη (L-carnitine) με μία βάση υαλουρονικού οξέως.

Η  Καρνιτίνη (L-carnitine) είναι ένα αμινοξύ που συμμετέχει στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Είναι ένας φυσιολογικός μεταφορέας των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, όπου γίνεται η οξείδωση τους και η ακόλουθη απελευθέρωση ενέργειας.

Η αποτελεσματικότητα της Καρνιτίνης ενισχύεται όταν συνοδεύεται από μία αυξημένη φυσική δραστηριότητα από τον ασθενή.

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal CARNITINE είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyalDMAE: για σύσφιξη

mesohyal ARTITCHOKE: για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι σχεδόν ανώδυνη, διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 6 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα

Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας,  σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος,  χρησιμοποιείται ένα κοκτέιλ ουσιών όπως η καφεϊνη, DMAE, εκχύλισμα αγγινάρας, καρνιτίνη κ.ά. Ο συνδυασμός των συστατικών εξαρτάται από τον βαθμό και το στάδιο της κυτταρίτιδας.  Με τη χορήγηση αυτών των ουσιών απευθείας στα λιπώδη κύτταρα, προκαλείται ίνωση στην περιοχή, που οδηγεί στη  λείανση της επιφάνειας του δέρματος και την εξάλειψη της όψης “φλοιού πορτοκαλιού”.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι σχεδόν ανώδυνη,  διαρκεί γύρω στα 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Eνέσιμη Μεσοθεραπεία Σύσφιξης

ΣΤΟΧΟΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

Ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ:

Η μέθοδος συνίσταται στην υποδόρια έγχυση συνδυασμού φαρμακευτικών ουσιών και  φυτικών σκευασμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Το DMAE είναι ένας νευροδιαβιβαστής που συμμετέχει στην αύξηση του μυϊκού τόνου. Η δράση του επιφέρει σφριγηλότητα στους ιστούς που υποβάλλονται στην διαδικασία του γήρατος, εξουδετερώνοντας με επιτυχία τηνχαλάρωση.

Το DMAE επίσης ως μέσω αντιοιξείδωσης για την κυτταρική μεμβράνη, προστατεύοντάς τη από το οξειδωτικό στρες.

Στην μεσοθεραπεία το mesohyal DMAE είναι ένα κοκτέιλ με υψηλή συγκέντρωση σε Υαλουρονικό οξύ. Πέραν από την επανενεργοποίηση της λειτουργίας των ινοβλαστών του γηρασμένου δέρματος, ο συγκεκριμένος συνδυασμός ουσιών επιφέρει βαθιά ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο δέρμα ενώ βελτιώνει την γενικότερη εμφάνιση του δέρματος.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα ειναι άμεσα ορατά από την πρώτη συνεδρεία. Ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 20% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες