Θεραπεία Ακμής & Εξισσορόπησης Σμήγματος – Mediskin

Θεραπεία Ακμής & Εξισσορόπησης Σμήγματος

Η ακμή είναι μια πάθηση του δέρματος που προκαλεί αυξημένη παραγωγή σμήγματος και τοπική φλεγμονή λόγω της ύπαρξης του προπιονικού βακτηρίου της ακμής. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία αλλά συμβαίνει να παρουσιάζεται και μετά την ενηλικίωση.

Η ήπιας μορφής ακμή χαρακτηρίζεται από λιγοστά κόκκινα στίγματα και στις σοβαρότερες περιπτώσεις τα στίγματα μπορεί να είναι εκατοντάδες και να καλύπτουν το πρόσωπο, τον λαιμό, το στέρνο και την πλάτη.

Καθαρισμός Προσώπου

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 

Ο καθαρισμός προσώπου είναι το πρώτο βήμα φροντίδας της επιδερμίδας μας και η βάση της ομορφιάς του δέρματος.

Είναι απαραίτητος για την απομάκρυνση του σμήγματος και των περιβαλλοντικών ρύπων που δίνουν στο πρόσωπό μας μια θαμπή και κουρασμένη όψη.Bοηθάει στην καλύτερη και ευκολότερη εφαρμογή των προϊόντων μακιγιάζ, ενώ επιτρέπει στα θρεπτικά συστατικά των καλλυντικών προϊόντων να εισχωρήσουν βαθύτερα στις επιδερμικές στιβάδες, για να εξασφαλίσει την απαραίτητη αντιγήρανση αλλά και ενυδάτωση.

Ο καθαρισμός προσώπου απευθύνεται εξίσου σε άνδρες και σε γυναίκες γιατί η έκκριση σμήγματος και οι εξωτερικοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την υγιή εικόνα του δέρματος, αφορούν και στα δύο φύλα.

Καθαρισμός Προσώπου σε 5 Βήματα

1. Καλό ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα και lotion με εκχυλίσματα χαμομηλιού Στη συνέχεια εφαρμόζουμε το κατάλληλο για την επιδερμίδα peeling scrub gel.

2. Διοχέτευση  ζεστού ατμού και όζοντος στο πρόσωπο για αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και  για να διευκολύνουμε την αφαίρεση κάθε δερματικής βλάβης (μαύρα στίγματα – ανοιχτοί φαγέσωρες, άσπρα στίγματα κλειστοί φαγέσωρες, κέχρια κ.ά.).

3. Χρήση υψισύχνων ρευμάτων για αντιβακτηριδιακή προστασία.

4. Χρήση  αντισηπτικής και καταπραϋντικής  μάσκας που περιέχει χλωροφύλλη, μενθόλη , καολίνη. Αφήνει το δέρμα καθαρό, σφριγηλό και αναζωογονημένο.

Συνιστάται για την ίδια μέρα να αποφευχθεί το νερό και η έκθεση στον ήλιο.

Επειδή το δέρμα χρειάζεται φροντίδα, καλό είναι να γίνεται ένας βαθύς καθαρισμός από τον ειδικό, δύο φορές το χρόνο, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας.

Ο πιο βασικός καθαρισμός και απαραίτητος καθαρισμός πρέπει να γίνεται μετά το καλοκαίρι και αυτό διότι ο ήλιος σταδιακά φράζει τους πόρους

Ένζυμα Εξισορρόπησης Σμήγματος

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 

H ενζυμική θεραπεία είναι κατάλληλη για γυναίκες και άντρες που θέλουν δραστικά αποτελέσματα στην εξισορρόπηση σμήγματος στην επιδερμίδας τους  και την μείωση των διεσταλμένων πόρων του δέρματος με ένα προϊόν που προσεγγίζει την φαρμακευτική βιομηχανία, χωρίς να χρειάζεται η εφαρμογή ενέσεων και micro-needling θεραπειών.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τα ένζυμα είναι ειδικές πρωτεΐνες που βρίσκονται σε κάθε οργανισμό και δρουν ως καταλύτες στις χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στο μεταβολισμό μας.Η ενζυμική θεραπεία Εξισορρόπησης σμήγματος ξεχωρίζει λόγω της χρήσης της κερατινάσης που έχει κερατολυτική δράση , χωρίς να επηρεάζει την ισορροπία του δέρματος και χωρίς να το αφυδατώνει.Η κερατινάση με τη βοήθεια ειδικού μασάζ δημιουργεί διόδους έτσι ώστε να απορροφάται ενα εξειδικευμένο κοκτέιλ με το ενζυμο λιπάση,συμπλεγμα βιταμινης b και ενεργά συστατικά με  αντισηπτική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, τα οποία συμβάλλουν στην απολέπιση της επιδερμίδας και στην διάνοιξη των κλειστών πόρων.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και πλάτη.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Καθαροί πόροι , μειωμένες  φλεγμονές,  σημαντική μείωση ερυθρότητας και αίσθηση ανακούφισης από τον ερεθισμό

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Κάθε συνεδρία διαρκεί  μονο 30΄ και η προτεινόμενη συχνότητα είναι μία φορά την  εβδομαδα.

Οξέα

ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Με τα χημικά peeling πετυχαίνουμε απομάκρυνση των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος και την αποκατάσταση του με νέα, υγιή επιδερμίδα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το σαλικυλικό οξύ είναι το πιο κατάλληλο peeling για την ακμή. Απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τα νεκρά κύτταρα, εισχωρεί στους πόρους και τους εξυγιαίνει το ίδιο καλά όσο και την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας. είναι λιποδιαλυτό, άρα έχει την ικανότητα να διεισδύει στην τριχοσμηγματογόνο μονάδα καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο peeling, έχει ισχυρή κερατολυτική και φαγεσωρολυτική δράση.

• Δρά μέσα στον σμηγματογόνο αδένα και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος (σμηγματόρροια).

• Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος (υπερκερατινοποίηση).

• Βοηθάει το δέρμα να διατηρήσει το ph του σε φυσιολογικά επίπεδα, άρα εμποδίζει και την ανάπτυξη του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και πλάτη.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η θεραπεία είναι ανώδυνη και  ο ασθενής  είναι σε θέση άμεσα να συνεχίσει τις καθημερινές του δραστηριότητες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Εντατική θεραπεία: 15΄ – 30΄ απο 6 – 12 συνεδρίες.

Συχνότητα: 1 συνεδρία / εβδομάδα ή κάθε 10 μέρες. Μπορεί να συνδυαστεί πριν και μετά με θεραπείες ενυδάτωσης, ανάπλασης και με άλλα peelings.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 20% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες