ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ – Mediskin

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ

Το όνειρο κάθε γυναίκας είναι αισθησιακά, γεμάτα, σαρκώδη και ζουμερά χείλη!

Τώρα μπορείτε, ανεξάρτητα από την ηλικία ή αν είστε άντρας ή γυναίκα, να τα αποκτήσετε ή να επαναφέρετε τα χείλη σας στην αρχική τους κατάσταση, γρήγορα, εύκολα και ανώδυνα, με την έγχυση υαλουρονικού οξέος.

Τα χείλη λεπταίνουν, μικραίνουν σε μέγεθος και “πέφτουν”. Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι τα μαλακά μόρια μέσα στον “πολφό” του χείλους ατροφούν. Ως αποτέλεσμα τα χείλη χάνουν ύψος, γίνονται πιο μαλακά και γεμίζουν μικρές ή και μεγαλύτερες κάθετες ρυτίδες,  ζαρώνουν και δείχνουν άδεια και μικρά.

Υαλουρονικό οξύ: Είναι ο πιο συχνός και γρήγορος τρόπος για να δημιουργηθούν πιο γεμάτα στην εμφάνιση χείλη, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται και ρυτίδες στη γύρω περιοχή του στόματος. Αποκαθιστά τον όγκο και την πληρότητα στο δέρμα για να διορθώσει μέτριες έως σοβαρές ρυτίδες, πτυχώσεις του προσώπου όπως ρινοχειλικές ή ρινοπαρειακές, ρυτίδες στα μάγουλα και χαρίζει πλούσια και σαρκώδη χείλη.

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Αρχικά τοποθετούμε μια κρέμα στα χείλη για 45’ ώστε να μουδιάσει το σημείο και να μην αισθανθεί ο ασθενής τα τσιμπήματα

Δεδομένου ότι η περιοχή των χειλιών έχει λεπτά χαρακτηριστικά και ιδιαίτερη ανατομία, για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα αύξησης ή διόρθωσης των χειλιών απαιτείται η χρήση
εξειδικευμένου για τα χείλη, λεπτόρευστου ενέσιμου υαλουρονικού οξέος, και
εξειδικευμένων πολύ λεπτών βελονών έγχυσης.

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Κατά την αυξητική των χειλιών η τη διόρθωση ο σκοπός μας δεν είναι να “φουσκώσουμε” τα χείλη αλλά να τους δώσουμε επαρκή όγκο και όμορφο σχήμα χωρίς κανείς να μπορεί να υποψιαστεί ότι κάποιος έχει παρέμβει σε αυτά.

Στα μικρά και ατροφικά χείλη γίνεται αύξηση του ερυθρού πολφού του χείλους και η ανόρθωση του. Στα χείλη γυναικών μέσης και μεγαλύτερης ηλικίας γίνεται εφαρμογή στον πολφό του χείλους και σε όλο το μήκος του, ώστε να αποκτήσουν το μέγεθος και το σχήμα που είχαν στην ηλικία των 20 με 25 ετών. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μας ενδιαφέρει η αύξηση του χείλους αλλά η αποκατάσταση της εικόνας τους όπως ακριβώς ήταν στη νεανική ηλικία.

Το αποτέλεσμα φαίνεται αμέσως μετά την εφαρμογή και αν χρειαστεί κάποια συμπλήρωση μπορεί να γίνει σε 15 ημέρες.

Ο κύριος στόχος μας όταν επεμβαίνουμε στα χείλη είναι να επαναφέρουμε τους κανόνες αρμονίας τόσο στα ίδια τα χείλη όσο και στο πρόσωπο γενικά. Να διορθώσουμε το σχήμα και να αποκαταστήσουμε τους χαμένους όγκους ούτως ώστε τα χείλη να δείχνουν απόλυτα φυσικά.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Μετά από 8-10 μήνες παραμένει το 75 με 80% περίπου του υαλουρονικού οξέος που εγχύσαμε. Οπότε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να αναπληρώσουμε το 20-25% που απορροφήθηκε κάθε 8-10 μήνες περίπου για να έχουμε ένα σταθερό και “μόνιμο” αποτέλεσμα.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;

Αυτό που μπορεί να προκαλέσει συνήθως είναι ένα ήπιο οίδημα στο σημείο έγχυσης, μικρές εκχυμώσεις – μελανιές στα σημεία εφαρμογής, τις οποίες αντιμετωπίζουμε τοποθετώντας πάγο και υποχωρούν αυτόματα μέσα σε μερικές ημέρες.

Περιστατικά Ασθενών

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 20% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες