Κρυολιπόλυση – Mediskin

Κρυολιπόλυση: Τα πάντα για την αφαίρεση τοπικού λίπους χωρίς νυστέρι

Τοπικό πάχος και συσσώρευση λίπους στο σώμα; Υπάρχει μια νέα επαναστατική, μη επεμβατική λύση για μείωση πόντων και καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους.

Η  τεχνολογία της Cryolipolysis (κρυολιπόλυση) χρησιμοποιείτε για την μόνιμη αποβολή του λίπους.  Είναι τόσο άμεση η δράση της, που και με μία μόνο εφαρμογή μπορείτε ν’ αποκτήσετε ένα πιο σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα, γρήγορα, ανώδυνα και με μη επεμβατικό τρόπο. Πρόκειται για το πιο αξιόπιστο σύστημα Κρυολιπόλυσης, εγκεκριμένο από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) με σήμανση CE ως κατηγορίας IIa ιατρική συσκευή και με πρόσθετες ιατρικές εγκρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Τι επιτυγχάνει ;

Η κρυολιπόλυση είναι πρωτοποριακή μέθοδος για την επιλεκτική στόχευση και εξάλειψη των λιποκυττάρων. Η λειτουργία της βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο, στις εβδομάδες που ακολουθούν της εφαρμογής. Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι μακροχρόνια διότι τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας ανεπηρέαστο το δέρμα και τους παρακείμενους ιστούς.  Αξιοσημείωτο είναι ότι το 92% των ασθενών που δοκίμασαν την κρυολιπόλυση είχαν πολύ μεγάλη απώλεια πόντων μετά από μία μόνο θεραπεία!

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες,  βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα του δέρματος, εξαλείφοντας το περιττό λίπος και βοηθώντας στην απώλεια πόντων στην περιοχή.

  • Στην κοιλιά
  • το πλάι της μέσης
  • τα μπράτσα
  • Μηρούς
  • Γλουτούς

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Στο σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία η περιοχή καλύπτεται με μια μεμβράνη, εμποτισμένη με ειδικό gel, πάνω στην οποία στη συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος. Προκαλεί τοπική αναρρόφηση και ο ασθενής αισθάνεται τη περιοχή να ψύχεται ευχάριστα. Ο χρόνος της θεραπείας είναι 60 λεπτά ανά περιοχή.

Είναι επίπονη ή δύσκολη η εφαρμογή του;

Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά την εφαρμογή. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση!

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης χρειάζεται συνήθως από μία εώς τρεις συνεδρίες και εφαρμόζονται μια ανά μήνα. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις άλλες μη επεμβατικές θεραπείες του Mediskin, όπως είναι το LPG Endermologie για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και οι ραδιοσυχνότητες RF (Accent XL) και ultratone για σύσφιξη και η ενέσιμη μεσσοθεραπεία σώματος προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Περιστατικά ασθενών:

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 20% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες