Τοπικό Αδυνάτισμα – Mediskin

Τοπικό Αδυνάτισμα

Η εναπόθεση τοπικού πάχους (λίπους) αποτελεί ιδιαίτερα ενοχλητικό πρόβλημα, ακόμα και σε λεπτούς κατά τα άλλα σωματότυπους. Η εντοπισμένη εναπόθεση λίπους (λιποζώνες) διαμορφώνεται ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, το ποσοστό του λίπους στο σώμα, τη γονιδιακή καταβολή και την ευαισθησία των λιποκυττάρων σε συγκεκριμένες ορμόνες. Οπωσδήποτε, η σωματική δραστηριότητα και οι καθημερινές συνήθειες διατροφής συμβάλλουν σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωσή του. Σε γυναικοειδείς σωματότυπους, εντοπίζεται στους γλουτούς, μηρούς, κοιλιά, μέση ενώ σε ανδροειδείς η εναπόθεση (αποταμίευση) λίπους εστιάζεται σε λαιμό, ώμους, πλάτη, κοιλιά.

Το λίπος του σώματος δεν «καίγεται» τοπικά. Η χρησιμοποίηση του αποθηκευμένου λίπους προς παραγωγή ενέργειας αφορά ολόκληρο το λιπώδη ιστό ο οποίος είναι μοιρασμένος σε λιποαποθήκες στο σώμα. Ακόμα και η εκγύμναση συγκεκριμένων σημείων του σώματος δεν επιφέρει «απόλυτη» λύση σε ανομοιόμορφες εναποθέσεις υπερτροφικών λιποκυττάρων.

Η αλματώδης εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της αισθητικής εκμεταλλεύεται τη δράση  των ραδιοσυχνοτήτων, των υπερήχων, αλλά και ειδικών τεχνικών μηχανικής κινητοποίησης του υποδόριου λίπους ώστε να λυθούν προβλήματα τοπικού πάχους με μόνιμα αποτελέσματα.

Πώς αντιμετωπίζεται το τοπικό πάχος;

Στο Mediskin το τοπικό πάχος αντιμετωπίζεται με:
EMS
Lipotherm
LPG
RF
Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
Κρυολιπόλυση
Cavitation

Ο συνδυασμός, η σειρά, ο αριθμός καθώς και το χρονοδιάγραμμα των συνεδριών με κάθε μηχάνημα ξεχωριστά καθορίζεται ύστερα από μελέτη κάθε ασθενούς εξατομικευμένα.

Όλες οι υπηρεσίες σώματος υποστηρίζονται από εξειδικευμένη Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.

H νέα επαναστατική μέθοδος “EMS Body Sculpt” ήρθε ΜΟΝΟ στην Υγειοσωματική!

Τεχνολογία ηλεκτροδιέγερσης (EMS) για:
– Άμεση Σύσφιξη
– Καύση Λίπους
– Αύξηση Μυικής Μάζας
– Τόνωση δερματικού ιστού

Σε μία συνεδρία σε όλο το σώμα.

Δουλεύει ταυτόχρονα σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, παρέχοντας εντατικά αποτελέσματα μόνο σε 8 συνεδρίες.

Επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση στον τομέα της αποκατάστασης και της αισθητικής.

Άμεση και βαθιά διέγερση των μυών προκαλώντας πλήρεις συσπάσεις και αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης.

Προκαλεί εντατική διέγερση στην κοιλιά, τους γλουτούς, τα πόδια και τα χέρια ταυτόχρονα, δημιουργώντας βαθιές συσπάσεις και συνακόλουθη απώλεια λίπους, αύξηση μυϊκής μάζας και τόνωση.

Περιοχές Θεραπείας
– Γλουτοί
– Κοιλιακοί
– Μηροί
– Μπράτσο
– Γάμπες

Lipotherm

Στόχος & Αποτελέσματα:

Αποτελεί ιδανική λύση για όσους αναζητούν άμεση απώλεια σωματικού λίπους,  πόντων και ενεργοποίηση μεταβολισμού λιποκύτταρων τοπικά.

Στόχος της θεραπείας να χάσετε έως 10% λίπος ανά περιοχή και μείωση κυτταρίτιδας έως 1 βαθμό σε 30 ημέρες

Τεχνολογία:

Υψηλής τεχνολογίας συσκευές προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών του ανθρώπινου σώματος με αποτέλεσμα την αύξηση του βασικού μεταβολισμού, την οξυγόνωση των κυττάρων και τη μείωση της λιπώδους μάζας.

Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αύξηση κατά 1º C της θερμοκρασίας των ιστών, αυξάνει τη μεταβολική τους δραστηριότητα κατά 17%, οπότε η παραγόμενη από αυτές τις εξειδικευμένες συσκευές θερμότητα, εκτοξεύει το μεταβολισμό των κυττάρων.

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλα τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η θερμότητα προκαλεί αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και συστήνεται η εφαρμογή της  δύο φορές την εβδομάδα.

Lipomassage & Endermologie by LPG

Γλυπτική Σώματος 100% φυσική, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική. Η θεραπεία που διαθέτει έγκριση και βραβείο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας  από τον αυστηρότατο οργανισμό F.D.A. Αμερικής.

Στόχος & Αποτελέσματα του LPG:

Πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο. Χάρη στην τεχνολογική του αναβάθμιση και την εφαρμογή εξατομικευμένων πρωτοκόλλων, επιτυγχάνεται:

• ανακατανομή του λίπους

• σμίκρυνση λιποκυττάρων

• λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση

• μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)

• λείανση κυτταρίτιδας

• σύσφιξη σώματος

Η μηχανική δράση μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει πιο υγιές απαλό.

Η κλινικά τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει δυο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους, βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο LPG Endermologie. Η μηχανική διέγερση των κεφαλών της LPG προκαλεί εν τω βάθη βιολογικές αντιδράσεις: επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Είναι επίπονη η θεραπεία του LPG;

Η θεραπεία Endermologie αποτελεί μια εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και δεν πρέπει να πονάει ποτέ. Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας επιτρέπουν την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων όπως:

• λιπώδης – συμπαγής κυτταρίτιδα

• τοπικό πάχος

• οιδηματώδη – μαλακή κυτταρίτιδα (φλεβική ανεπάρκεια)

• ινώδης κυτταρίτιδα

• επιδερμική χαλάρωση

Η θεραπεία LPG συνδυάζει αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Το LPG επιφέρει μείωση βάρους;

Η θεραπεία LPG Endermologie αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, παροχετεύει έντονα τις κατακρατήσεις των υγρών, εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους καθώς και στη βελτίωση εμφάνισης του δέρματος. Το αδυνάτισμα που επιφέρεται είναι τοπικό και τις περισσότερες φορές δε σχετίζεται με μεγάλη μείωση του βάρους.

Είναι πιο αποτελεσματική από τη φυσική δραστηριότητα;

Η ισοτονική εκγύμναση και η καρδιοαναπνευστική άσκηση στοχεύει στις μυικές καύσεις στα εν τω βάθει επίπεδα του λιπώδους ιστού αλλά δεν καταπολέμα το τοπικο παχος και την κυτταρίτιδα. Για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα λιπογυπτικής, ενδείκνυται ο συνδυασμός γυμναστικής με θεραπεία Endermologie. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μηχανικό λιπομασάζ μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες lipotherm,ultratone, ραδιοσυχνοτήτων (RF), και ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται συνήθως;

Προτείνονται  2 εφαρμογές την εβδομάδα. Διάρκεια θεραπείας από 10 έως 40 λεπτά. Ελάχιστος αριθμός θεραπειών 12 συνεδρίες.

 

Περιστατικά ασθενών:

 

RF Accent XL

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Θεραπεία που συστήνεται για τη μείωση λίπους, τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος και τη σύσφιξή του, με θεαματικά αποτελέσματα λόγω έντονης ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

Τεχνολογία:

Η RF είναι μια προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που η τοπική θερμική διέργεση εκτός από τη λιποδιάλυση γύρω από τους μύς προκαλεί την άμεση σύνθεση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών. Η ευεργετική επίδραση των RF στον μεταβολισμό συνίσταται στο ότι εκτός από την ενεργοποίηση του κολλαγόνου, ενεργοποιείται και η ελαστίνη δημιουργώντας έτσι ένα αυτόλογο πλέγμα που ενισχύεται επίσης με υαλουρονικό οξύ. Η αναγέννηση και η ολική ανάπλαση του δέρματος είναι αυτό που επιτυγχάνεται.

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Αίσθηση Θεραπείας:

Αίσθηση  θερμότητας απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 έως 40 λεπτά καi προτείνονται 6 συνεδρίες  συνολικά ,με συχνότητα 1 συνέδρια ανά 2 εβδομάδες.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Endermologie ή ενέσιμη μεσοθεραπεία  προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Eνέσιμη Μεσοθεραπεία

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Η Μεσοθεραπεία σώματος  είναι μια μέθοδος  που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εντοπισμένων αποθέσεων λίπους στο σώμα. Ενδείκνυται για τοπική λιποδιάλυση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος αισθητά και κάνει λιπογλυπτική.

Τεχνολογία:

Η μέθοδος συνίσταται στην υποδόρια έγχυση συνδυασμού φαρμακευτικών ουσιών και  φυτικών σκευασμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος.

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Η ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ αν συνδυαστεί με Endermologie ή RF ή LIPOTHERM προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών-θεραπεία 45΄ ανά 10 ημέρες.

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Η φόρμουλα που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους περιέχει ουσίες που έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους Το mesohyal CARNITINE  είναι ένα διάλυμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνδυάζει την Καρνιτίνη (L-carnitine) με μία βάση υαλουρονικού οξέως.

Η  Καρνιτίνη (L-carnitine) είναι ένα αμινοξύ που συμμετέχει στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Είναι ένας φυσιολογικός μεταφορέας των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, όπου γίνεται η οξείδωση τους και η ακόλουθη απελευθέρωση ενέργειας.

Η αποτελεσματικότητα της Καρνιτίνης ενισχύεται όταν συνοδεύεται από μία αυξημένη φυσική δραστηριότητα από τον ασθενή.

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal CARNITINE είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyalDMAE: για σύσφιξη

mesohyal ARTITCHOKE: για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι σχεδόν ανώδυνη, διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 6 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα

Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας,  σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος,  χρησιμοποιείται ένα κοκτέιλ ουσιών όπως η καφεϊνη, DMAE, εκχύλισμα αγγινάρας, καρνιτίνη κ.ά. Ο συνδυασμός των συστατικών εξαρτάται από τον βαθμό και το στάδιο της κυτταρίτιδας.  Με τη χορήγηση αυτών των ουσιών απευθείας στα λιπώδη κύτταρα, προκαλείται ίνωση στην περιοχή, που οδηγεί στη  λείανση της επιφάνειας του δέρματος και την εξάλειψη της όψης “φλοιού πορτοκαλιού”.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι σχεδόν ανώδυνη,  διαρκεί γύρω στα 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση: Τα πάντα για την αφαίρεση τοπικού λίπους χωρίς νυστέρι

Τοπικό πάχος και συσσώρευση λίπους στο σώμα; Υπάρχει μια νέα επαναστατική, μη επεμβατική λύση για μείωση πόντων και καταπολέμηση του επίμονου τοπικού λίπους.

Η  τεχνολογία της Cryolipolysis (κρυολιπόλυση) χρησιμοποιείτε για την μόνιμη αποβολή του λίπους.  Είναι τόσο άμεση η δράση της, που και με μία μόνο εφαρμογή μπορείτε ν’ αποκτήσετε ένα πιο σφριγηλό και καλλίγραμμο σώμα, γρήγορα, ανώδυνα και με μη επεμβατικό τρόπο. Πρόκειται για το πιο αξιόπιστο σύστημα Κρυολιπόλυσης, εγκεκριμένο από τον FDA Αμερικής (Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων & Φαρμάκων) με σήμανση CE ως κατηγορίας IIa ιατρική συσκευή και με πρόσθετες ιατρικές εγκρίσεις σε όλο τον κόσμο.

Τι επιτυγχάνει ;

Η κρυολιπόλυση είναι πρωτοποριακή μέθοδος για την επιλεκτική στόχευση και εξάλειψη των λιποκυττάρωνΗ λειτουργία της βασίζεται στην χρήση του ψύχους που αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε «απόπτωση», δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο, στις εβδομάδες που ακολουθούν της εφαρμογής. Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης είναι μακροχρόνια διότι τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα. Η διαδικασία της κρυολιπόλυσης στοχεύει στην μείωση του τοπικού πάχους, αφήνοντας ανεπηρέαστο το δέρμα και τους παρακείμενους ιστούς.  Αξιοσημείωτο είναι ότι το 92% των ασθενών που δοκίμασαν την κρυολιπόλυση είχαν πολύ μεγάλη απώλεια πόντων μετά από μία μόνο θεραπεία!

Σε ποιές περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Σε περιοχές που εμφανίζεται συσσωρευμένο τοπικό πάχος τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες,  βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα του δέρματος, εξαλείφοντας το περιττό λίπος και βοηθώντας στην απώλεια πόντων στην περιοχή.

 • Στην κοιλιά
 • το πλάι της μέσης
 • τα μπράτσα
 • Μηρούς
 • Γλουτούς

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Στο σημεία που επιθυμούμε να γίνει η θεραπεία η περιοχή καλύπτεται με μια μεμβράνη, εμποτισμένη με ειδικό gel, πάνω στην οποία στη συνέχεια εφαρμόζεται η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος. Προκαλεί τοπική αναρρόφηση και ο ασθενής αισθάνεται τη περιοχή να ψύχεται ευχάριστα. Ο χρόνος της θεραπείας είναι 60 λεπτά ανά περιοχή.

Είναι επίπονη ή δύσκολη η εφαρμογή του;

Η διαδικασία της θεραπείας είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι το γεγονός πως δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας μετά την εφαρμογή. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία και η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση!

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης χρειάζεται συνήθως από μία εώς τρεις συνεδρίες και εφαρμόζονται μια ανά μήνα. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις άλλες μη επεμβατικές θεραπείες του Mediskin, όπως είναι το LPG Endermologie για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και οι ραδιοσυχνότητες RF (Accent XL) και ultratone για σύσφιξη και η ενέσιμη μεσσοθεραπεία σώματος προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Περιστατικά ασθενών:

Cavitation

Τι είναι η θεραπεία Cavitation;

Μια σύγχρονη μέθοδος βασισμένη στη χρήση υπερήχων, που εφαρμόζεται από γυναίκες και άντρες ώστε να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Με τη χρήση της επιτυγχάνουμε την μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων στα σημεία όπου η δίαιτα και η γυμναστική δεν είναι αρκετά.

Τι επιτυγχάνει;

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί υπερήχους και μέσω ενός φυσικού φαινόμενου, γνωστού ως σπηλαίωση, υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος. Με το φαινόμενο της σπηλαίωσης δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου λόγω της ρήξης της μεμβράνης τους. Οπότε και επιτυγχάνεται η στοχευμένη λιπόλυση και η λιπογλυπτική. Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται και αποβάλλεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Ενδείκνυται για άντρες και γυναίκες που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως:

 • κοιλιά
 • μπράτσα
 • γλουτούς
 • εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών
 • γοφούς
 • γόνατα
 • μέση

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Στα σημεία που θέλουμε να εφαρμόσουμε τη θεραπεία, τοποθετούμε ειδικό gel και τοποθετούμε την κεφαλή στο σημείο. Η κεφαλή στέλνει κύματα υπερήχων και ο ασθενής νιώθει μία ελαφρά θερμότητα. Ο χρόνος της θεραπείας είναι από 20 – 40 λεπτά ανά περιοχή.

Είναι επίπονη ή δύσκολη η εφαρμογή της;

Η θεραπεία Cavitation  είναι γρήγορη, άνετη, αναίμακτη, χωρίς πόνο μη επεμβατική μέθοδος και άρα χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Το άτομο που δέχεται τη θεραπεία επιστρέφει άμεσα στην καθημερινότητά του.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Η θεραπεία χρειάζεται από 4 – 6 συνεδρίες και με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα μετά τη θεραπεία είναι ορατά και μετρήσιμα γιατί υπάρχει άμεσα απώλεια σε πόντους από την πρώτη συνεδρία ενώ τα αποτελέσματα αυξάνονται με κάθε επανάληψη της θεραπείας. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων ειδικά σε περιοχές με επίμονο τοπικό πάχος μπορεί να είναι και μόνιμη γιατί γίνεται οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;

Μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις άλλες μη επεμβατικές θεραπείες του Mediskin, ανάλογα με τις ανάγκες σας,  όπως είναι το LPG Endermologie για την λεμφική παροχέτευση, την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, τις ραδιοσυχνότητες RF (Accent XL) και ultratone για επιδερμική και μυϊκή σύσφιξη και την ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος, προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 20% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες