Σύσφιξη Σώματος – Mediskin

Σύσφιξη Σώματος

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ RF Accent XL

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Θεραπεία που συστήνεται για τη μείωση λίπους, τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος και τη σύσφιξή του, με θεαματικά αποτελέσματα λόγω έντονης ενεργοποίησης παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος.

Τεχνολογία:

Η ραδιοσυχνότητες (RF) είναι μια προηγμένη τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που η τοπική θερμική διέργεση εκτός από τη λιποδιάλυση γύρω από τους μύς προκαλεί την άμεση σύνθεση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών. Η ευεργετική επίδραση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) στον μεταβολισμό συνίσταται στο ότι εκτός από την ενεργοποίηση του κολλαγόνου, ενεργοποιείται και η ελαστίνη δημιουργώντας έτσι ένα αυτόλογο πλέγμα που ενισχύεται επίσης με υαλουρονικό οξύ. Η αναγέννηση και η ολική ανάπλαση του δέρματος είναι αυτό που επιτυγχάνεται.

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Αίσθηση Θεραπείας:

Αίσθηση  θερμότητας απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 έως 40 λεπτά καi προτείνονται 6 συνεδρίες  συνολικά ,με συχνότητα 1 συνέδρια ανά 2 εβδομάδες.

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες (RF) αν συνδυαστεί με Endermologie ή ενέσιμη μεσοθεραπεία  προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

 

Περιστατικά Ασθενών:

Ενέσιμη Μεσοθεραπεία

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος.

Τεχνολογία:

Η μέθοδος συνίσταται στην υποδόρια έγχυση συνδυασμού φαρμακευτικών ουσιών και  φυτικών σκευασμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος.

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Το DMAE είναι ένας νευροδιαβιβαστής που συμμετέχει στην αύξηση του μυϊκού τόνου. Η δράση του επιφέρει σφριγηλότητα στους ιστούς που υποβάλλονται στην διαδικασία του γήρατος, εξουδετερώνοντας με επιτυχία τηνχαλάρωση.

Το DMAE επίσης ως μέσω αντιοιξείδωσης για την κυτταρική μεμβράνη, προστατεύοντάς τη από το οξειδωτικό στρες.

Στην μεσοθεραπεία το mesohyal DMAE είναι ένα κοκτέιλ με υψηλή συγκέντρωση σε Υαλουρονικό οξύ. Πέραν από την επανενεργοποίηση της λειτουργίας των ινοβλαστών του γηρασμένου δέρματος, ο συγκεκριμένος συνδυασμός ουσιών επιφέρει βαθιά ενυδάτωση και σφριγηλότητα στο δέρμα ενώ βελτιώνει την γενικότερη εμφάνιση του δέρματος.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι ανώδυνη και τα αποτελέσματα ειναι άμεσα ορατά από την πρώτη συνεδρεία. Ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Ultratone

Το Ultratone είναι μία από τις πιο  ανώδυνες και ασφαλής μεθόδους ηλεκτροθεραπείας.

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Με το ultratone επιτυγχάνεται λιποδιάλυση και επιδερμική σύσφιξη, στοχεύουμε στην μείωση πόντων ,ταυτόχρονα με τη μυϊκή τόνωση των προβληματικών περιοχών.

Τεχνολογία:

Οι παλμοί που εκπέμπει διεισδύουν και δρουν αποτελεσματικά εκεί που πρέπει, στο λίπος, στο λεμφικό σύστημα και στο κυκλοφορικό. Το μοναδικό σήμα Ultrawave της Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει, να τονώσει και να αναζωογονήσει τις προς θεραπεία περιοχές.

Διεισδύοντας στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μυς και στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, οι παλμοί του Ultratone μεταδίδονται αυτόματα σε φυσιολογικά διαδοχικές εναλλασσόμενες μορφές. Έτσι, όλες οι περιοχές του προσώπου και του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων μορφοποίησης, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης.

Διαθέτει συνολικά 51 προγράμματα από τα οποία 30 είναι πολλαπλά (multi-mode).

Αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουν μια ποικιλία παλμών και σημάτων που επιτρέπουν την ταυτόχρονη εφαρμογή σε 3 διαφορετικές περιοχές του σώματος.

Σημεία Εφαρμογής-Προγράμματα:

• Σύσφιξη μέσης και κοιλιάς

• Ανόρθωση και μορφοποίηση γλουτών

• Αδυνάτισμα μηρών

• Μείωση κυτταρίτιδας

• Ανόρθωση και μορφοποίηση στήθους

• Ανακούφιση και τόνωση επιδερμίδας

• Αποστράγγιση τοξινών

• Προχωρημένη χαλάρωση μετά την εγκυμοσύνη

• Ανόρθωση στήθους

• Αίσθηση Θεραπείας: απολαυστικη αισθηση μυικου μασαζ.

Το ULTRATONE αν συνδυαστεί με Endermologie ή LIPOTHERM ή rf  ή ενέσιμη μεσοθεραπεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Ένζυμα Σώματος

Τα PB Serum Cosmeceuticals αποτελούνται από εργαστηριακά ένζυμα. Εφαρμόζονται άμεσα, χωρίς βελονες ή micro needling θεραπείες.

Ένζυμα εργαστηριακής καλλιέργειας:

•Λιπάση

•Κολλαγενάση

•Υαλουρονιδάση

• Κερατινάση

Τεχνολογία:

Τα ένζυμα είναι ειδικές πρωτεΐνες που βρίσκονται σε κάθε οργανισμό και δρουν ως καταλύτες στις χημικές αντιδράσεις που λαμβάνουν χώρα στο μεταβολισμό μας. Λόγω των βιοχημικών τους χαρακτηριστικών ΔΕΝ χρειάζονται micro needling θεραπείες ή μεσοθεραπεία (ενέσεις) για να διεισδύσουν στο δέρμα.

Τα ένζυμα που χρησιμοποιούμε στην θεραπεία τοπικού αδυνατίσματος  και κυτταριτιδας, είναι:

• Η κερατινάση για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και την δημιουργία διόδων, ώστε να εισχωρήσουν άλλα δραστικά συστατικά.

• Η λιπάση για την διάλυση του συσσωρευμένου τοπικού λίπους.

• Η κολλαγενάση για την διάλυση των συσσωρευμένων οζιδίων της κυτταρίτιδας και

• Η υαλουρονιδάση για την διάσπαση των πολυσακχαριτών, των οποίων η υπερβολική συγκέντρωση ευθύνεται για τις κατακρατήσεις.

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Ως αποτέλεσμα της μεταβολικής δράσης των ενζύμων, τα οποία αναγνωρίζονται και απορροφώνται απευθείας από την εστία του προβλήματος, έχει παρατηρηθεί έντονη περιμετρική απώλεια λίπους στο 91% των περιπτώσεων με μέση μείωση ανά περιοχή 2cm.

Επιπλέον παρατηρείται μείωση της όψης του πορτοκαλιού και βελτιωμένη εμφάνιση του δέρματος στο 100% των περιπτώσεων

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Ποσες συνεδρίες απαιτούνται;

Χρειάζονται από 6 εώς 10 εφαρμογές ανάλογα με την περίπτωση, με συχνότητα 2 φορες την εβδομάδα

Επιπλέον η χρήση τους συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες με μηχανολογικό εξοπλισμό (ραδιοσυχνότητες RF, Cold Laser, LPG, Lipotherm, Ultratone κλπ.).

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 20% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες