Ολικό Αδυνάτισμα – Mediskin

Ολικό Αδυνάτισμα

Ο συνδυασμός, η σειρά, ο αριθμός καθώς και το χρονοδιάγραμμα των συνεδριών με κάθε μηχάνημα ξεχωριστά καθορίζεται ύστερα από μελέτη κάθε ασθενούς εξατομικευμένα.

Όλες οι υπηρεσίες σώματος υποστηρίζονται από εξειδικευμένη διαιτολόγο – διατροφολόγο.

Lipomassage & Endermologie by LPG

Γλυπτική Σώματος 100% φυσική, απολύτως ανώδυνη και αποτελεσματική. Η θεραπεία που διαθέτει έγκριση και βραβείο ασφάλειας και αποτελεσματικότητας  από τον αυστηρότατο οργανισμό F.D.A. Αμερικής.

Στόχος & Αποτελέσματα του LPG:

Πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο. Χάρη στην τεχνολογική του αναβάθμιση και την εφαρμογή εξατομικευμένων πρωτοκόλλων, επιτυγχάνεται:

• ανακατανομή του λίπους

• σμίκρυνση λιποκυττάρων

• λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση

• μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)

• λείανση κυτταρίτιδας

• σύσφιξη σώματος

Η μηχανική δράση μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει πιο υγιές απαλό.

Η κλινικά τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει δυο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους, βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο LPG Endermologie. Η μηχανική διέγερση των κεφαλών της LPG προκαλεί εν τω βάθη βιολογικές αντιδράσεις: επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Είναι επίπονη η θεραπεία του LPG;

Η θεραπεία Endermologie αποτελεί μια εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και δεν πρέπει να πονάει ποτέ. Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας επιτρέπουν την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων όπως:

• λιπώδης – συμπαγής κυτταρίτιδα

• τοπικό πάχος

• οιδηματώδη – μαλακή κυτταρίτιδα (φλεβική ανεπάρκεια)

• ινώδης κυτταρίτιδα

• επιδερμική χαλάρωση

Η θεραπεία LPG συνδυάζει αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Το LPG επιφέρει μείωση βάρους;

Η θεραπεία LPG Endermologie αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, παροχετεύει έντονα τις κατακρατήσεις των υγρών, εμμένει στην μείωση του τοπικού πάχους καθώς και στη βελτίωση εμφάνισης του δέρματος. Το αδυνάτισμα που επιφέρεται είναι τοπικό και τις περισσότερες φορές δε σχετίζεται με μεγάλη μείωση του βάρους.

Είναι πιο αποτελεσματική από τη φυσική δραστηριότητα;

Η ισοτονική εκγύμναση και η καρδιοαναπνευστική άσκηση στοχεύει στις μυικές καύσεις στα εν τω βάθει επίπεδα του λιπώδους ιστού αλλά δεν καταπολέμα το τοπικο παχος και την κυτταρίτιδα. Για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα λιπογυπτικής, ενδείκνυται ο συνδυασμός γυμναστικής με θεραπεία Endermologie. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μηχανικό λιπομασάζ μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες lipotherm,ultratone, ραδιοσυχνοτήτων (RF), και ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται συνήθως;

Προτείνονται  2 εφαρμογές την εβδομάδα. Διάρκεια θεραπείας από 10 έως 40 λεπτά. Ελάχιστος αριθμός θεραπειών 12 συνεδρίες.

 

Περιστατικά ασθενών:

Ultratone

Το Ultratone είναι μία από τις πιο  ανώδυνες και ασφαλής μεθόδους ηλεκτροθεραπείας.

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Με το ultratone επιτυγχάνεται λιποδιάλυση και επιδερμική σύσφιξη, στοχεύουμε στην μείωση πόντων ,ταυτόχρονα με τη μυϊκή τόνωση των προβληματικών περιοχών.

Τεχνολογία:

Οι παλμοί που εκπέμπει διεισδύουν και δρουν αποτελεσματικά εκεί που πρέπει, στο λίπος, στο λεμφικό σύστημα και στο κυκλοφορικό. Το μοναδικό σήμα Ultrawave της Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, εύρη και συχνότητες για να διεγείρει, να τονώσει και να αναζωογονήσει τις προς θεραπεία περιοχές.

Διεισδύοντας στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος, στους μυς και στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα, οι παλμοί του Ultratone μεταδίδονται αυτόματα σε φυσιολογικά διαδοχικές εναλλασσόμενες μορφές. Έτσι, όλες οι περιοχές του προσώπου και του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων μορφοποίησης, ανόρθωσης, τόνωσης και αναζωογόνησης.

Διαθέτει συνολικά 51 προγράμματα από τα οποία 30 είναι πολλαπλά (multi-mode).

Αυτό σημαίνει ότι εκπέμπουν μια ποικιλία παλμών και σημάτων που επιτρέπουν την ταυτόχρονη εφαρμογή σε 3 διαφορετικές περιοχές του σώματος.

Σημεία Εφαρμογής-Προγράμματα:

• Σύσφιξη μέσης και κοιλιάς

• Ανόρθωση και μορφοποίηση γλουτών

• Αδυνάτισμα μηρών

• Μείωση κυτταρίτιδας

• Ανόρθωση και μορφοποίηση στήθους

• Ανακούφιση και τόνωση επιδερμίδας

• Αποστράγγιση τοξινών

• Προχωρημένη χαλάρωση μετά την εγκυμοσύνη

• Ανόρθωση στήθους

• Αίσθηση Θεραπείας: απολαυστικη αισθηση μυικου μασαζ.

Το ULTRATONE αν συνδυαστεί με Endermologie ή LIPOTHERM η rf  η ενέσιμη μεσοθεραπεία προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Eνέσιμη Μεσοθεραπεία

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας:

Η Μεσοθεραπεία σώματος  είναι μια μέθοδος  που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση εντοπισμένων αποθέσεων λίπους στο σώμα. Ενδείκνυται για τοπική λιποδιάλυση και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Βελτιώνει το περίγραμμα του σώματος αισθητά και κάνει λιπογλυπτική.

Τεχνολογία:

Η μέθοδος συνίσταται στην υποδόρια έγχυση συνδυασμού φαρμακευτικών ουσιών και  φυτικών σκευασμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος.

Σημεία Εφαρμογής:

Σε όλες τα σημεία του σώματος που εμφανίζουν την ανάγκη επιδερμικής σύσφιξης μπράτσα , κοιλιά , προσαγωγούς ,γόνατα και γλουτούς.

Η ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ αν συνδυαστεί με Endermologie ή RF ή LIPOTHERM προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών-θεραπεία 45΄ ανά 10 ημέρες.

Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης

Η φόρμουλα που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους περιέχει ουσίες που έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην μείωση του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους Το mesohyal CARNITINE  είναι ένα διάλυμα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας που συνδυάζει την Καρνιτίνη (L-carnitine) με μία βάση υαλουρονικού οξέως.

Η  Καρνιτίνη (L-carnitine) είναι ένα αμινοξύ που συμμετέχει στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων. Είναι ένας φυσιολογικός μεταφορέας των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια, όπου γίνεται η οξείδωση τους και η ακόλουθη απελευθέρωση ενέργειας.

Η αποτελεσματικότητα της Καρνιτίνης ενισχύεται όταν συνοδεύεται από μία αυξημένη φυσική δραστηριότητα από τον ασθενή.

Πάντα στηριζόμενοι στην διάγνωση του αισθητικού προβλήματος του ασθενούς, το mesohyal CARNITINE είναι το ιδανικό συστατικό για την δημιουργία cocktails με άλλα προϊόντα από την σειρά mesohyal όπως με το:

mesohyalDMAE: για σύσφιξη

mesohyal ARTITCHOKE: για ενεργοποίηση των λιπολυτικών διεργασιών.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι σχεδόν ανώδυνη, διαρκεί γύρω στα 20 με 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 6 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα

Για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας,  σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος,  χρησιμοποιείται ένα κοκτέιλ ουσιών όπως η καφεϊνη, DMAE, εκχύλισμα αγγινάρας, καρνιτίνη κ.ά. Ο συνδυασμός των συστατικών εξαρτάται από τον βαθμό και το στάδιο της κυτταρίτιδας.  Με τη χορήγηση αυτών των ουσιών απευθείας στα λιπώδη κύτταρα, προκαλείται ίνωση στην περιοχή, που οδηγεί στη  λείανση της επιφάνειας του δέρματος και την εξάλειψη της όψης “φλοιού πορτοκαλιού”.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι σχεδόν ανώδυνη,  διαρκεί γύρω στα 30 λεπτά και ο ασθενής μπορεί αμέσως μετά να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.  Αν και το θεραπευτικό πρωτόκολλο πάντα εξαρτάται από την εξέλιξη του αισθητικού προβλήματος, συνήθως απαιτούνται από 8 έως 12 συνεδρίες ανά 8 με  15 ημέρες.

Lipotherm

Στόχος & Αποτελέσματα:

Αποτελεί ιδανική λύση για όσους αναζητούν άμεση απώλεια σωματικού βάρους και πόντων και ενεργοποίηση μεταβολισμού.

Στόχος της θεραπείας να χάσετε έως 10% λιπος και μειωση κυτταριτιδας εως 1 βαθμο σε 30 ημέρες

Τεχνολογία:

Υψηλής τεχνολογίας συσκευές προκαλούν αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών του ανθρώπινου σώματος με αποτέλεσμα την αύξηση του βασικού μεταβολισμού, την οξυγόνωση των κυττάρων και τη μείωση της λιπώδους μάζας.

Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αύξηση κατά 1º C της θερμοκρασίας των ιστών, αυξάνει τη μεταβολική τους δραστηριότητα κατά 17%, οπότε η παραγόμενη από αυτές τις εξειδικευμένες συσκευές θερμότητα, εκτοξεύει το μεταβολισμό των κυττάρων.

Σημεία Εφαρμογής:

Θεραπεία που καλύπτει όλες τις επιφάνειες του σώματος.

Αίσθηση Θεραπείας:

Η θερμότητα προκαλεί αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.

Διάρκεια & Συχνότητα συνεδριών:

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και συστήνεται η εφαρμογή της  δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 20% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες