Ενέσιμα Εμφυτεύματα – Fillers (Υαλουρονικό) – Mediskin

Ενέσιμα Εμφυτεύματα – Fillers (Υαλουρονικό)

Μια από τις πλέον σύγχρονες αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες που έχει να επιδείξει σήμερα η Αισθητική Χειρουργική είναι η εξάλειψη ή η απάλυνση των ρυτίδων του προσώπου, διόρθωση σχήματος προσώπου, αύξηση όγκου και σχηματισμό χειλιών  με τη χρήση Υαλουρονικύ οξέος.

Τι είναι το υαλουρονικο οξύ;

Το υαλουρονικο οξύ είναι μια υδρόφιλη πρωτεΐνη, θεμελιακή ουσία του δέρματος, που δεσμεύει το νερό, δίνει σχήμα και όγκο στο δέρμα. Αποτελεί απαραίτητο συστατικό της επιδερμίδας για την ανάδειξη της νεανικότητας και της σφριγηλότητάς της. Με την πάροδο των χρόνων όμως, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικο οξύ μειώνεται.

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι ένα άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου. Κάτω από το δέρμα, συγκρατεί μόρια νερού και βοηθά στην καλύτερη σύνδεση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Οι ρυτίδες σβήνουν και το δέρμα παραμένει σφριγηλό και ενυδατωμένο.

Στόχος & Αποτελέσματα θεραπείας

Η θεραπεία με υαλουρονικο οξύ είναι μια ασφαλής μέθοδος για το γέμισμα των ρυτίδων, το σχηματισμό του οβάλ του προσώπου και την αποκατάσταση της υδατικής ισορροπίας. Βελτιώνει την ελαστικότητα και την τονικότητα της επιδερμίδας, δίνοντας μια πιο φρέσκια και νεανική όψη σε όλο το πρόσωπο.

Σημεία Εφαρμογής

Η θεραπεία με υαλουρονικό ενδείκνυται για

  • Τη ρινοπαρειακή αύλακα – τη ρυτίδα δηλαδή που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το έξω μέρος του στόματος.
  • Τις ρυτίδες στόματος (γύρω από τα χείλη)
  • Τις ρυτίδες παρειών
  • Τα χείλη για αύξηση του όγκου (σαρκώδη χείλη)
  • Τα ζυγωματικά
  • Τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  • Τις ρυτίδες μετώπου, ματιών, μεσόφρυου
  • Τις ουλές ακμής.
  • Μη επεμβατική ρινοπλαστική.

Είναι επίπονη η εφαρμογή του;

Πριν ξεκινήσει η έγχυση του υλικού, τοποθετείται από τους ειδικούς αναισθητική κρέμα τοπικά.

Η έγχυση του υαλουρονικού γίνεται με μια πολύ μικρή βελόνα και η διάρκεια της εφαρμογής δεν ξεπερνά τα 10 λεπτά ανά περιοχή.

 Με μια λεπτή βελόνα ο γιατρός περνάει μέσα στο δέρμα την ουσία, δίνοντας το σχήμα που θέλει. Δηλαδή, στην περίπτωση των ρυτίδων αυξάνεται ο όγκος κάτω από αυτές, και έτσι, λειαίνονται και περιορίζονται, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο νεανικό. Αν ο στόχος είναι τα χείλη, θα τους προσδώσει όγκο, θα βελτιώσει το περίγραμμα και θα τα κάνει να δείχνουν πιο όμορφα. Τέλος, αν ο στόχος είναι να διορθωθεί συνολικά το σχήμα του προσώπου, ο γιατρός γεμίζει τα ζυγωματικά ή το πηγούνι, προσδίδοντάς τους τον χαμένο όγκο και κάνοντας το πρόσωπο πιο συμμετρικό.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μπορεί να υπάρξει στο σημείο ελαφρά κοκκινίλα και μικρό οίδημα που υποχωρούν μετά από 1 έως 2 ώρες

 Είναι ασφαλές;

Στο Μediskin χρησιμοποιούμε υαλουρονικά οξέα με διαφορετικό μοριακό βάρος, ανάλογα με το σημείο εφαρμογής, από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, πιστοποιημένες και απόλυτα ασφαλές. Όπως JUVEDERM ,RESTYLAN,FILORGA

Στο Μediskin πιστεύουμε ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται όταν ο ειδικός ιατρός που εφαρμόζει τη θεραπεία διαθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία ώστε να προσφέρει φυσικό, αρμονικό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο.

Διάρκεια αποτελεσμάτων

Το αποτελέσματα διαρκούν από 12 έως 18 μήνες. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα μπορεί η θεραπεία να επαναληφθεί για την καλύτερη δυνατή διατήρηση τους.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες;

Η έγχυση του υαλουρονικού μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες του Mediskin όπως είναι  το Botox, το plexr ανάλογα με τις ανάγκες. Καθώς  και με όλες τις θεραπείες κλασικής αισθητικής .

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και κέρδισε 40% έκπτωση! (Μόνο για νέα μέλη)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Επιλογή δώρου

Μάθετε τις προσφορές και τα νέα μας πρώτοι, κερδίστε αποκλειστική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες